Nijverheidsstraat 24 a   •   2802 AL Gouda   •   Tel. (0182) 52 71 55   •   info@slangenstaal.nl

Backoffice medewerker (20-24 uur)

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, veelzijdige en proactieve Backoffice medewerker (20 – 24 uur) die het team komt versterken. Als Backoffice medewerker ben je een onmisbare schakel binnen ons bedrijf en draag je zorg voor diverse administratieve en organisatorische taken.

Bedrijfsinformatie
Slangen Staal is een machinefabriek, constructie- en reparatiebedrijf, dat staal- en roestvaststaalwerk maakt voor de aannemerij, weg- en waterbouw, overheid, industrie en ingenieursbureaus. Slangen Staal is gespecialiseerd in het renoveren- en het dagelijks onderhouden van beweegbare bruggen en sluizen. Daarnaast is er recent een bedrijf overgenomen dat producent is van slagbomen. Slangen Staal is opgericht in 1880. Op dit moment is de vijfde generatie actief binnen het bedrijf.
Er zijn 30 personen in dienst bij Slangen Staal.

Hard werken loont!
Bij aanvang krijg jij een jaarcontract. Is er van beiden kanten een goede match? Dan wordt dit contract hierna omgezet naar een vast contract. Slangen Staal valt onder de cao Metaal & Techniek. Dit houdt in dat je recht hebt op een prima salaris, een goede pensioenregeling ontvangt (PMT), een reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
De werkdagen en werktijden zijn in samenspraak in te vullen. De voorkeur gaat uit naar iemand die minimaal 4 dagen aanwezig kan zijn.
Bij Slangen Staal is er oog voor de medewerkers. Er wordt waarde gehecht aan een goede werksfeer en dit merk je in de dagelijkse gang van zaken. Verder zijn er gedurende het jaar verschillende activiteiten, zoals een zomer BBQ, een bedrijfsuitje en een nieuwjaarsborrel. Ook word je rondom de kerst niet vergeten en word er wekelijks vers fruit geleverd op de zaak. Wat wil je nog meer?

Jouw toekomstige werkdag:
Als backoffice medewerker vervul je een veelzijdige en essentiële rol binnen onze organisatie. Met een breed scala aan verantwoordelijkheden draag je bij aan de efficiënte ondersteuning van diverse bedrijfsprocessen.
Je bent verantwoordelijk voor de nauwkeurige verwerking van inkoopfacturen, waarmee je bijdraagt aan een sluitende financiële administratie.
Daarnaast fungeer je als centraal aanspreekpunt voor werkvoorbereiders en projectleiders. Je voorziet hen van tijdige en professionele ondersteuning.
In het kader van duurzaamheid verzamel je tweemaal per jaar verbruiksgegevens, zoals KWh, gas, propaan, kilometers en HVO, voor de CO2-prestatieladder. Door jouw zorgvuldigheid wordt de naleving van certificeringen gewaarborgd en blijven onze duurzaamheidsdoelen inzichtelijk.

Tevens coördineer je, samen met collega’s, het jaarlijks onderhoud van onze machines. Dit proces beheer je in ons administratiesysteem (SPORT), waarbij je zorgt voor een correcte digitale opslag van werkbonnen en andere onderhoudsdocumenten.
Je speelt een belangrijke rol in onze zichtbaarheid op de arbeidsmarkt. Je organiseert de aanwezigheid van ons bedrijf op open dagen van scholen, waarmee je bijdraagt aan de naamsbekendheid en het aantrekken van potentiële nieuwe medewerkers.
Ook beheer je onze sociale mediakanalen, zoals LinkedIn en Instagram, door regelmatig content te verzamelen en te plaatsen. Hierdoor blijven onze volgers goed geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen het bedrijf.
Tot slot ondersteun je bij het juist opstellen en versturen van facturen naar klanten, gebaseerd op de gemaakte kosten en uitgevoerde werkzaamheden, waardoor de financiële afhandeling efficiënt verloopt.

Kortom, in deze rol draag je bij aan de professionaliteit en continuïteit van de interne en externe processen binnen ons bedrijf.

Dit ben jij?

  • Je opleidingsniveau is MBO werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Je kan goed overweg met de computer. Het MS-office pakket heeft voor jou geen geheimen en een ERP-systeem (projectadministratie) maak je je snel eigen;
  • Je kan snel schakelen, werkt secuur en vind het leuk om (samen met je collega’s) de administratieve afdeling efficiënter te maken;
  • Je bent bekend met verschillende meeteenheden, zoals millimeters en centimeters, en past deze correct toe

Solliciteer
Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.